Epoksi Kurutucu Halı

864,41 TL
Stoktaki son ürünler 1 Öğe
Stok Kodu:
DEVPA56861
Beğen
İstek listesine Ekleyin
Benzer Ürünler
Açıklama
  • Zamandan Tasarruf Edin: Reçine kürlemenin doğal yolu ile karşılaştırıldığında, reçine ısıtma matımız reçine kalıptan çıkarma süresini büyük ölçüde azaltır, zamandan ve paradan tasarruf sağlar. Zamanı 12 saatten 3-4 saate kadar azaltabilir. Güvenlik ve rahatlığı önemli ölçüde artırır.
  • Kabarcıkları azaltır: ISTOYO reçine kürleme makinesi sadece reçineyi iyileştirmekle kalmaz, aynı zamanda hava kabarcıklarını da ortadan kaldırır. Reçine ısıtma pedi, ısıyı reçine kalıbının altına eşit olarak dağıtır ve mükemmel sıcaklığı korur. Silikon kalıp ped üzerine yerleştirildiğinde, hava kabarcıklarının yüzeye çıktığını fark edeceksiniz. Isı, sıkışan hava kabarcıklarını reçinenin tepesine iter. Hava kabarcıklarını ortadan kaldırmak için kabın sadece 10 dakika ısıtma yastığı üzerinde kalması gerekir.
  • Temizlemesi kolay, favori eserler oluşturun: Epoksi Reçine Kurutucuyu silikon ped ve silikon reçine kalıbı ile özel olarak donattık. En sevdiğiniz alfabe reçine parçalarını oluşturmaktan çekinmeyin. Silikon paspaslar tekrar kullanılabilir ve bakımı kolaydır.
Daha FazlaShow less
Ürün Detayları
DEVPA56861

Bilgi kartı

Adet
1
Yorumlar
Yorum yok

Menu

Beğeni listesine kayıt yapmak için ücretsiz bir hesap oluşturun.

Oturum Aç

İstek listesine kayıt yapmak için ücretsiz bir hesap oluşturun.

Oturum Aç